WELKOM BIJ VOOR-UIT-ZICHT


Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van organisatieadvies, opleiding en begeleiding.


CONTACT


M: 06-51 69 53 17

E: info@voor-uit-zicht.nl

IBAN: NL32 INGB 0001 0124 15

BTW: NL179943881B01

KvK: 62758322

 Kom meer te weten over ...  

 Neem contact op ...  

TOP

Ontwikkel Items

Welkom

Over Voor-Uit-Zicht

Interim Management

Opleiding en training

Behandelingen

   MARCEL VAN VENDELOO

   Oprichter/eigenaar Voor-Uit-Zicht


 

Ontwikkel Items Welkom Over Voor-Uit-Zicht

INTERIM MANAGEMENT

OPLEIDING & TRAINING

BEHANDELINGEN

OVER VOOR-UIT-ZICHT
Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van reorganisatie(advies), opleiding en begeleiding. Blijvende vooruitgang is voor organisaties van groot belang, om mee te kunnen bewegen in relevante dynamische maatschappelijke, financiële en economische ontwikkelingen. Voor-Uit-Zicht helpt in het maken van keuzes voor vooruitgang.

Voor wie?
De unieke combinatie van inhoudelijke vakkennis, branchekennis en inzicht in persoonlijke ontwikkeling, maakt de ondersteuning door Voor-Uit-Zicht van grote waarde voor het management en ook voor de medewerker op de werkvloer.

Marcel van Vendeloo, eigenaar van Voor-Uit-Zicht
Marcel werkt bijna 35 jaar in de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Hij heeft dieptekennis van belangrijke ontwikkelingen die in de branche spelen en daarbij een groot netwerk. Met de combinatie van de studies Bedrijfspsychologie en Accommodatiemanagement en zijn vele jaren ervaring met evenementen, projecten, training en management als accommodatiemanager, docent en examinator besluit Marcel in 2015 het bedrijf Voor-Uit-Zicht te starten.

Interesse in een van de diensten? Neem contact op.