WELKOM BIJ VOOR-UIT-ZICHT


Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van organisatieadvies, opleiding en begeleiding.


CONTACT


M: 06-51 69 53 17

E: info@voor-uit-zicht.nl

IBAN: NL32 INGB 0001 0124 15

BTW: NL179943881B01

KvK: 62758322

 Kom meer te weten over ...  

 Neem contact op ...  

TOP

Ontwikkel Items

Welkom

Over Voor-Uit-Zicht

Interim Management

Opleiding en training

Behandelingen

   MARCEL VAN VENDELOO

   Oprichter/eigenaar Voor-Uit-Zicht


 

Ontwikkel Items Welkom Over Voor-Uit-Zicht

INTERIM MANAGEMENT

OPLEIDING & TRAINING

BEHANDELINGEN

Op zoek naar extra bagage, ontwikkeling, persoonlijke groei of vakkennis voor uzelf, een team of één van uw medewerkers? Dan bent u bij Voor-Uit-Zicht aan het juiste adres! Voor-Uit-Zicht biedt een unieke combinatie: een opleiding of (bij)scholing voor de benodigde vakkennis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling
Hoe voelt u zich in uw functie? Welke vaardigheden en eigenschappen kunt u inzetten voor persoonlijke groei in uw rol op het werk?
Veel bestuurders, managers en medewerkers kunnen weleens iemand gebruiken die met hen meedenkt en hen coacht. Ieder mens is uniek, iedere manager, teamleider of instructeur is anders. En ieder mens voegt met zijn/haar talenten en sterkten waarde toe voor de organisatie.
Het zijn de persoonlijke eigenschappen die iemand een waardevolle collega maken. We bekijken samen hoe u, uw medewerker en/of teamleden het beste tot recht komt/komen.

Vakkennis & examinering
Wilt u individueel of in groepsverband een opleiding volgen of een update op uw vakgebied binnen de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche? Voor-Uit-Zicht verzorgt de opleiding of training, de certificering en de examinering voor u. De opleiding of training wordt voor u op maat gemaakt.

Reguliere opleidingen en trainingen
Voor-Uit-Zicht biedt ook reguliere opleidingen en trainingen in de zwembad-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche aan:

Update Zwem-ABC

Training ‘Lifeguard’ voor zwembaden

Training ‘Zwemmend redden voor zwembaden’

Training ‘Handelen als gastheer/gastvrouw’

Training ‘Omgaan met agressie’

Interesse? Neem contact op.

     OPLEIDING & TRAINING