WELKOM BIJ VOOR-UIT-ZICHT


Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van organisatieadvies, opleiding en begeleiding.


CONTACT


M: 06-51 69 53 17

E: info@voor-uit-zicht.nl

IBAN: NL32 INGB 0001 0124 15

BTW: NL179943881B01

KvK: 62758322

 Kom meer te weten over ...  

 Neem contact op ...  

TOP

Ontwikkel Items

Welkom

Over Voor-Uit-Zicht

Interim Management

Opleiding en training

Behandelingen

   MARCEL VAN VENDELOO

   Oprichter/eigenaar Voor-Uit-Zicht


 

Ontwikkel Items Welkom Over Voor-Uit-Zicht

INTERIM MANAGEMENT

OPLEIDING & TRAINING

BEHANDELINGEN

Kunt u wel wat extra mankracht gebruiken? Iemand die vooruitgang brengt? Of zoekt u juist een coach of consultant? Voor-Uit-Zicht begeleidt u rondom projecten & evenementen en coacht teams, bestuurders, managers en individuele medewerkers.

Ontwikkeling stimuleren
Organisaties moeten zijn ingericht op optimale dienstverlening en continu heroverwegen of verandering noodzakelijk is. Dat vraagt om een flexibele organisatie, die kan omgaan met aanpassingen en veranderingen.
En die veranderingen hebben invloed op uw personeel. Hoe krijgt u inzicht in psychologisch processen en bedrijfskundige opties?
Wilt u uw organisatie kantelen of in beweging krijgen? Voor-Uit-Zicht is uw partner bij kleine of grote veranderingen en reorganisaties.

Projecten & evenementen
Succesvolle projecten en evenementen stimuleren de ontwikkeling van uw organisatie. Voor-Uit-Zicht ontzorgt u op het gebied van evenementenorganisatie en kan sprekers en/of een dagvoorzitter verzorgen. Ook op tactisch of strategisch projectniveau kunt u rekenen op de begeleiding van Voor-Uit-Zicht. We hebben daarbij oog voor werk- en teamprocessen en dieptekennis van de zwembad-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche door onze ruime ervaring. Denk aan:

Een fusie,

Evenementen,

Congressen, seminar en workshops

Expertise op specifieke thema’s
Voor-Uit-Zicht heeft expertise op het vlak van:

Toezicht op toezichthouden (voor zwembaden)

Het ontwikkelen van (toezicht-) plannen

Kwaliteitsborging

Coaching voor individuen
‘Coaching on the job’ is het praktijkgericht begeleiden van een medewerker. Door de praktijkgerichte focus, is de toepasbaarheid in het dagelijks werk vaak groter. Voor-Uit-Zicht kijkt bij praktijk-coaching naar de persoonlijke ontwikkeling en naar de inhoudelijke rol van de medewerker. Ook het inwerken van nieuwe medewerkers behoort tot de mogelijkheden. Denk aan:

Succesvol leiderschap

Communicatie en samenwerken

Weerbaarheid (agressie)

Groeien binnen het bedrijf en

Jouw rol in een (veranderde) organisatie of

Gewoon de spiegel voor krijgen

Coaching voor teams
Functioneert het team optimaal? Komt iedereen tot zijn recht? Worden er voldoende resultaten geboekt? In een team spelen vaak een aantal psychologische processen. Voor-Uit-Zicht brengt deze processen in kaart en stimuleert teamleden om de samenwerking te verbeteren. Denk aan:

Wie heeft welke rol

Wat maakt jou belangrijk in jouw team

Implementaties(mistery-guest)

Weerbaarheid (agressie)

Onderlinge samenwerking en communicatie

Kernkwaliteiten binnen je team en weet ze te benutten

Gevolgen voor het team n.a.v. nieuwe producten/diensten

Heeft u Interesse?
Wilt u een vrijblijvende, oriënterende afstemming met mij doen?  
Dan wil ik graag contact met u opnemen. U kunt aangeven via contact hoe ik u het beste kan benaderen. Uw aanvraag blijft onder ons.

GERICHT op VOOR-UIT-ZICHT

     INTERIM MANAGEMENT  

Interim Management