WELKOM BIJ VOOR-UIT-ZICHT


Voor-Uit-Zicht staat voor dynamiek, beweging, uitzicht op ontwikkeling en doelgericht vooruitkijken en richt zich op de zwem-, sport-, zorg- en vrijetijdsbranche. Voor-Uit-Zicht ondersteunt organisaties, teams en medewerkers bij hun ontwikkeling, door middel van organisatieadvies, opleiding en begeleiding.


CONTACT


M: 06-51 69 53 17

E: info@voor-uit-zicht.nl

IBAN: NL32 INGB 0001 0124 15

BTW: NL179943881B01

KvK: 62758322

 Kom meer te weten over ...  

 Neem contact op ...  

TOP

Ontwikkel Items

Welkom

Over Voor-Uit-Zicht

Interim Management

Opleiding en training

Behandelingen

   MARCEL VAN VENDELOO

   Oprichter/eigenaar Voor-Uit-Zicht


 

Ontwikkel Items Welkom Over Voor-Uit-Zicht
Disclaimer
De voorwaarden van deze disclaimer (“Disclaimer”) zijn van toepassing op deze internetwebsite, www.voor-uit-zicht.nl, eigendom van Voor-Uit-Zicht, coaching en training- en veranderprocessen uitErmelo en ontworpen door OGB Design, gevestigd in Harderwijk en voor alle door OGB Design vervaardigde en gehoste websites. U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen. Door deze internetsite te bezoeken en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Disclaimer.

OGB Design is de ontwerper van de website. Het eigendomsrecht van de website en de gebruikte
lay-out zijn eigendom van OGB Design en zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder expliciete schriftelijke toestemming van OGB Design.

Door een overeenkomst aan te gaan met OGB Design zijn de algemene voorwaarden, zoals die door OGB Design worden gehanteerd en gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel, automatisch van toepassing.

OGB Design verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

OGB Design is niet verantwoordelijk voor schade, misbruik, fouten en ongevallen die ontstaan door het gebruik van de website of het volgen van instructies zoals die op de website zijn vermeld.

OGB Design houdt de inhoud van de website actueel en volgt hiervoor de digitale instructie en aanwijzingen van de opdrachtgever op. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Bij misbruik, onregelmatigheden, inclusief vereiste betalingen, of criminele activiteiten bij het gebruik van deze website behoudt OGB Design zich het recht voor de website van het internet te verwijderen. OGB Design mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. OGB Design is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

OGB Design is niet verantwoordelijk voor de koppelingen naar andere websites.

OGB Design behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.
In aansluiting daarop kan OGB Design de toegang tot de webpagina monitoren.

U zult OGB Design, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders en handelspartners van deze Disclaimer, beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

OGB Design

     DISCLAIMER  

Begeleiding


OGB Design


www.voor-uit-zicht.nl


Start ontwikkeling:

10-03-2015


Plaatsing Internet:

01-04-2015
Ontwerp:

Otto Büttner

(OGB Design)


OGB Design


Creative webdesign